

| TIME | EVENT | DURATION |
|-----------------|---|------------|
| | Friday, October 4, 2024 | |
| 9:00am - 5:00pm | Polestar Ride Alongs (Polestar Booth) | |
| 9:00am - 5:00pm | Williams eSports Simulators (Event Plaza) | |
| 11:00 AM | Sip & Savor Pavilion Opens | |
| 5:00 PM | Sip & Savor Pavilion Closes | |
| | Saturday, October 5, 2024 | |
| 9:00am - 5:00pm | Polestar Ride Alongs (Polestar Booth) | |
| 9:00am - 5:00pm | Williams eSports Simulators (Event Plaza) | |
| 9:00am - 5:00pm | DirtFish Rally School Gravel Course Rides | |
| 11:00 AM | Pro Driver Panel Discussion (The Turn 11 Experience) | 30 minutes |
| 11:00 AM | Sip & Savor Pavilion Opens | |
| 11:20 AM | Low Rider Parade | |
| 11:40 AM | Velocity Hill Climb Final | |
| 12:30 PM | Women in Motorsport Panel Discussion (Event Plaza) | 30 minutes |
| 12:50 PM | Hypercars on track | 20 Minutes |
| 1:00 PM | Car Corral Concours Selection | |
| 1:00 PM | Pro Driver Autograph Session & Group Photos (Event Plaza) | 30 minutes |
| 2:30 PM | Tyler Florence Live Cooking Demo (Event Plaza) | 30 minutes |
| 3:00 PM | Tyler Florence Book Signing (Event Plaza) | |
| 3:30 PM | Professional Drivers on track | 20 Minutes |
| 5:00 PM | Sip & Savor Pavilion Closes | |
| | Sunday, October 6, 2024 | |
| 9:00am - 5:00pm | Polestar Ride Alongs (Polestar Booth) | |
| 9:00am - 5:00pm | Williams eSports Simulators (Event Plaza) | |
| 9:00am - 5:00pm | Feature Race Awards Presentations | |
| 9:00am - 5:00pm | DirtFish Rally School Gravel Course Rides | |
| 11:00 AM | Women in Motorsport Panel Discussion (The turn 11 Experience) | |
| 11:05 AM | Low Rider Parade | 20 minutes |
| 11:25 AM | Travis Pastrana Drift Demo on track | |
| 11:45 PM | Tyler Florence Live Cooking Demo (Event Plaza) | 30 minutes |
| 12:15 PM | Tyler Florence Book Signing (Event Plaza) | 30 minutes |
| 12:15 PM | Travis Pastrana Drift Demo on track | |
| 1:00 PM | Car Corral Concour Selection | |
| 1:15 PM | Pro Driver Autograph Session (Event Plaza) | 30 minutes |
| 2:00 PM | Hypercars on track | 20 Minutes |
| 2:48 PM | Travis Pastrana Drift Demo on track | |
| 3:20 PM | Professional Drivers on track | 20 Minutes |
| 4:00 PM | Sip & Savor Pavilion Closes | |