SONOMA RACEWAY OCTOBER 4-6, 2024 TRACK SCHEDULE

Friday, October 4, 2024

TIME	EVENT	DURATION
7:00 AM	Paddock Open	
8:00 AM	Engines on	
8:00 AM	Paddock closed to Personal vehicles	8:00AM - 5:00PM
8:15 AM	Group 3: 1957 – 1963 Formula Junior - Free Practice	20 Minutes
8:40 AM	Group 1: 1947 – 1956 Sports Racing and Production Cars - Free Practice	20 minutes
9:05 AM	Group 4: 1963 – 1968 FIA Sports & Prototypes and SCCA Production Sports Cars - Free Practice	20 minutes
9:30 AM	Group 8: 1995 – 2016 Le Mans & IMSA Prototype and GT Cars - Free Practice	20 minutes
9:55 AM	TIME ATTACK	20 minutes
10:20 AM	5 MIN BREAK	
10:25 AM	Group 2: 1956 – 1961 Sports Racing Cars - Free Practice	20 minutes
10:50 AM	Group 5: 1966 – 1979 SCCA B-Sedan, C-Sedan cars Under 2 liter Trans-Am, 2.5 Challenge - Free Practice	20 minutes
11:15 AM	Group 6: 1981 – 2013 Historic NASCAR Stock Cars - Free Practice	20 minutes
11:40 AM	Group 7: 1972 – 1981 IMSA GT AAGT FIA Grp. 4 - Free Practice	20 minutes
12:05 PM	Group 9: 1966 – 1972 Historic Trans-Am - Free Practice	25 minutes
12:30 PM	Lunch Break/ HILLCLIMB Testing	30 Minutes
1:05 PM	Group 3: 1957 – 1963 Formula Junior - Qual. For Saturday Race	20 minutes
1:30 PM	Group 1: 1947 – 1956 Sports Racing and Production Cars - Qual. For Saturday Race	20 minutes
1:55 PM	Group 4: 1963 – 1968 FIA Sports & Prototypes and SCCA Production Sports Cars - Qual. For Saturday Race	20 minutes
2:20 PM	Group 8: 1995 – 2016 Le Mans & IMSA Prototype and GT Cars - Qual. For Saturday Race	20 minutes
2:45 PM	Group 2: 1956 – 1961 Sports Racing Cars - Qual. For Saturday Race	20 minutes
3:10 PM	Group 5: 1966 – 1979 SCCA B-Sedan, C-Sedan cars Under 2 liter Trans-Am, 2.5 Challenge - Qual. For Saturday Race	20 minutes
3:35 PM	Group 6: 1981 – 2013 Historic NASCAR Stock Cars - Qual. For Saturday Race	20 minutes
4:00 PM	Group 7: 1972 – 1981 IMSA GT AAGT FIA Grp. 4 - Qual. For Saturday Race	20 minutes
4:25 PM	Group 9: 1966 – 1972 Historic Trans-Am - Qual. For Saturday Race	20 minutes
4:50 PM	TIME ATTACK	20 minutes
5:00 PM	Exhibitor and Race Support Team vehicles allowed into paddock	
6:00 PM	End of track activity	

Saturday, October 5, 2024

TIME	EVENT	DURATION
7:00 AM	Paddock Open	
8:00 AM	Engines on	
8:00 AM	Paddock closed to Personal vehicles	8:00AM - 5:00PM
8:20 AM	Exhibit Group: Price Group	20 minutes
8:45 AM	Group 3: 1957 – 1963 Formula Junior - Qual. for Feature Race	9 Laps (20 minutes)
9:10 AM	TIME ATTACK	20 Minutes
9:35 AM	Group 1: 1947 – 1956 Sports Racing and Production Cars - Qual. for Feature Race	9 Laps (20 minutes)
10:00 AM	Exhibit Group: DirtFish Rally School/Ryan Tuerck	20 minutes
10:25 AM	Group 4: 1963 – 1968 FIA Sports & Prototypes and SCCA Production Sports Cars - Qual. For Feature Race	9 Laps (20 minutes)
10:50 AM	Exhibit Group: Collector Cars	20 minutes
11:15 AM	Group 8: 1995 – 2016 Le Mans & IMSA Prototype and GT Cars - Qual. For Feature Race	10 Laps (20 minutes
11:20 AM	Low Rider Parade	20 minutes
11:40 AM	HILLCLIMB	40 minutes
12:25 PM	Group 2: 1956 – 1961 Sports Racing Cars - Qual. For Feature Race	9 Laps (20 minutes)
12:50 PM	Exhibit Group: Hypercars	20 Minutes
1:25 PM	Group 5: 1966 – 1979 SCCA B-Sedan, C-Sedan cars Under 2 liter Trans-Am, 2.5 Challenge - Qual. For Feature Race	9 Laps (20 minutes)
1:50 PM	Partner Session on track: Club Wheel House	20 minutes
2:15 PM	Group 6: 1981 – 2013 Historic NASCAR Stock Cars - Qual. For Feature Race	10 Laps (20 minutes
2:40 PM	DirtFish Rally School/Ryan Tuerck	20 minutes
3:05 PM	Group 7: 1972 – 1981 IMSA GT AAGT FIA Grp. 4 - Qual. For Feature Race	10 Laps (20 minutes
3:30 PM	Pro Driver Exhibition Session	25 minutes
3:55 PM	Group 9: 1966 – 1972 Historic Trans-Am - Qual. For feature Race	9 Laps (20 minutes)
4:20 PM	Exhibit Group: Hypercars	20 minutes
4:45 PM	ΤΙΜΕ ΑΤΤΑCΚ	25 minutes
5:00 PM	Exhibitor and Race Support Team vehicles allowed into paddock	
6:30 PM	End of On Track Actvity	

Sunday, October 6, 2024

TIME	EVENT	DURATION
	Races are 10 Laps for Leader	
	Awards Presentations Immediately Following Each Group Session	
7:00 AM	Paddock Open	
8:00 AM	Engines on	
8:00 AM	Paddock closed to Personal vehicles	8:00AM - 5:00PM
8:05 AM	Exhibit Group: Price	20 minutes
8:30 AM	Group 3: 1957 – 1963 Formula Junior Feature Race	9 Laps (20 minutes)
8:55 AM	ΤΙΜΕ ΑΤΤΑϹΚ	20 Minutes
9:20 AM	Group 1: 1947 – 1956 Sports Racing and Production Cars - Feature Race	9 Laps (20 minutes)
9:45 AM	DirtFish Rally School/Ryan Tuerck	20 Minutes
10:10 AM	Group 4: 1963 – 1968 FIA Sports & Prototypes and SCCA Production Sports Cars Feature Race	9 Laps (20 minutes)
10:35 AM	Exhibition Group: Collector Cars	20 minutes
11:00 AM	Group 8: 1995 – 2016 Le Mans & IMSA Prototype and GT Cars Feature Race	10 Laps (20 minutes
11:05 AM	Low Rider Parade / Velocity Lane	20 minutes
11:25 AM	Travis Pastrana Huckster	25 Minutes
11:50 AM	Pro Driver Exhibition Session	20 Min
12:15 PM	Travis Pastrana Huckster	25 Minutes
12:45 PM	Group 2: 1956 – 1961 Sports Racing Cars - Feature Race	9 Laps (20 minutes)
1:10 PM	Group 5: 1966 – 1979 SCCA B-Sedan, C-Sedan cars Under 2 liter Trans-Am, 2.5 Challenge Feature Race	9 Laps (20 minutes)
1:35 PM	Group 6: 1981 – 2013 Historic NASCAR Stock Cars Feature Race	10 Laps (20 minutes
2:00 PM	Exhibit Group: Hypercars	20 Minutes
2:25 PM	Group 7: 1972 – 1981 IMSA GT AAGT FIA Grp. 4 Feature Race	10 Laps (20 minutes
2:48 PM	Travis Pastrana Huckster	25 minutes
3:20 PM	Pro Driver Exhibition Session	20 minutes
3:45 PM	Group 9: 1966 – 1972 Historic Trans-Am Feature Race	9 Laps (20 minutes)
4:10 PM	DirtFish Rally School/Ryan Tuerck	25 Minutes
4:40 PM	TIME ATTACK	20 Minutes
5:00 PM	Exhibitor and Race Support Team vehicles allowed into paddock	
5:04 PM	End of On Track Actvity	